"Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο  Εν δυνάμει  που με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα! Η επιτυχία μου οφείλεται σε ενα μεγάλο βαθμό στη συντονισμένη προσπάθεια  όλων των καθηγητών του φροντιστηρίου οι οποίοι  εκτός από τη γνώση και κατάρτισή τους μου ενέπνευσαν μια αίσθηση εμπιστοσύνης απέναντι τους δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα ευχάριστο και εποικοδομητικό για μένα. Οι καθηγητές μου ήταν πάντα φιλικοί, πρόθυμοι και διαθέσιμοι κάθε φορά που τους χρειάστηκα!! "

18.960 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΤΣΕΡΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (2022)

"Το  Εν Δυνάμει  υπήρξε για μένα ένα μεγάλο στήριγμα στην περίοδο των Πανελληνίων, όχι μόνο λόγω τη συστηματικής, μεθοδικής δουλειάς που γίνεται, η οποία στέλνει τον μαθητή απόλυτα προετοιμασμένο στην εξέταση, αλλά και λόγω του οικείου κλίματος, το οποίο με έκανε να νιώθω άνετα και φιλικά στον χώρο. Χρωστάω στους καθηγητές μου ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σίγουρα η καλύτερη επιλογή.  "

18.255 ΜΟΡΙΑ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ (2022)

"Το φροντιστήριο  Εν Δυνάμει  συνέβαλε ανεκτίμητα στην επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι φροντιστές, άτομα που ξεχειλίζουν από γνώσεις αλλά και σθένος, θέληση για διδασκαλία, υπήρξαν πολύτιμοι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι μας, δημιουργώντας στη τάξη ένα κλίμα που ενθάρρυνε την συζήτηση και τον προβληματισμό. Πραγματικά είμαι ευγνώμων που επέλεξα το Εν Δυνάμει, ώστε να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις, αφού μέσα σε αυτά τα χρόνια οι καθηγητές του μας εφοδίασαν όχι με μόνο τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να επιτύχουμε στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς είναι  αδιαμφισβήτητο ότι η προετοιμασία που παρέχει το Εν Δυνάμει είναι ασυναγώνιστη, αλλά παράλληλα οι φροντιστές μας ανέπτυξαν την κριτική ικανότητα, βοήθησαν στην καλλιέργεια του ήθους μας, ενώ πάντα ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν σε δύσκολες καταστάσεις και να μας στηρίξουν στην πιεστική αυτή περίοδο. "

19.050 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ (2022)

"Προτού βιώσω την εμπειρία των Πανελληνίων, όλοι με προετοίμαζαν για την πιο δύσκολη και σημαντική στιγμή της ζωής μου. Αυτή η φαινομενικά απαιτητική χρονιά ωστόσο, πέρασε πολύ γρήγορα και ευχάριστα στα φροντιστήρια  Εν Δυνάμει. Εκεί, οι καθηγητές μας έμαθαν ότι η επιμονή, η υπομονή και η μεθοδικότητα ανταμείβονται. Μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία τους και μέσω συστηματικών επαναλήψεων και διαγωνισμάτων , φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς πλήρως προετοιμασμένοι και χωρίς καθόλου άγχος. Υπήρξαν επίσης πολύ υποστηρικτικοί, διαμορφώνοντας οικείο  κλίμα στην τάξη και ήταν πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρέθηκα στο συγκεκριμένο   φροντιστήριο, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί για μένα δεν ήταν μόνο μια υποχρέωση αλλά και η διέξοδος μου.  Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα μου με κάθε τρόπο και πως ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου τους ανήκει.  "

18.300 ΜΟΡΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (2022)

"Πανελλήνιες: Ένα μακρινό βουνό που έφτασε κοντά δίχως να το αντιληφθούμε. Πράγματι δύο χρόνια προετοιμασίας στο Εν  Δυνάμει  ο φόρτος, η πίεση, το άγχος, ο φόβος  των πανελλαδικών έμοιαζαν όλο και πιο μικρά. Δεν ήταν απλώς το οργανωμένο πρόγραμμα, τα καταλλήλως διαμορφωμένα τμήματα, τα απαιτητικά διαγωνίσματα και το πλούσιο υλικό μαθημάτων στο οποίο είχαμε πρόσβαση, αλλά ακόμη περισσότερο το οικείο και υποστηρικτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί. Καθηγητές πρόθυμοι να βοηθήσουν κάθε στιγμή, να επιλύσουν κάθε απορία, να προλάβουν κάθε προβληματισμό μας, να πληρώσουν τυχόν κενά μας, να καλύψουν κάθε πιθανό κομμάτι της ύλης καλλιεργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Τακτικά διαγωνίσματα καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μας που συνέβαλαν τόσο στην καλύτερη εμπέδωση των μαθημάτων και της ύλης, όσο και στην εξοικείωσή μας με την έννοια και τον τύπο των εξετάσεων, αλλά και στην διαρκή εγρήγορσή μας που οδηγούσε βέβαια και στην ορθή και προσεγμένη διαχείριση του χρόνου και του διαβάσματός μας. Με δυο λόγια φεύγω απ’ το Εν Δυνάμει, όχι μόνο με την ικανοποίηση της επιτυχίας όσον αφορά τον  στόχο που είχα θέσει, αλλά και με ένα πλήθος ωραίων αναμνήσεων. Και πρέπει να παραδεχτώ πως μπορεί να μην είχα σκεφτεί τί θα έκανα αν δεν κατόρθωνα να περάσω, αλλά ξέρω με σιγουριά ότι στο ενδεχόμενο αυτό θα έκανα πάλι την ίδια επιλογή φροντιστηρίου, καθώς σ’ αυτό οφείλω το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο κομμάτι της επίτευξης του στόχου μου!  "

18.450 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΤΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ (2022)

"Μερικές γραμμές δεν αρκούν για να εκφράσω την αγάπη μου προς το φροντιστήριο. Τα σημαντικότερα στοιχεία για εμένα ήταν ο απόλυτα μαθητοκεντρικός χαρακτήρας του, που μας έκανε να αισθανθούμε όλοι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας, καθώς και ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση των καθηγητών στο έργο τους που πάντα επιτελούνταν με μια μεγάλη δόση χιούμορ. Νιώθω ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξη στο δύσκολο ταξίδι των πανελληνίων. Ευχαριστώ πολύ!"

19.025 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
ΤΕΡΕΖΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ (2022)

"Η επιλογή του φροντιστηρίου  Εν Δυνάμει  ήταν αναμφισβήτητα καθοριστική της επιτυχίας του στόχου μου στις πανελλήνιες εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής και αγχώδους διαδικασίας, οι άψογα καταρτισμένοι καθηγητές παρείχαν άριστη ποιότητα μαθήματος στο πλαίσιο ενός οργανωμένου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα συνέβαλλαν στην ηθική και ψυχολογική μας υποστήριξη, στοιχείο απαραίτητο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσέφεραν ουσιαστική, υψηλού επιπέδου, ολοκληρωμένη προετοιμασία με μεθοδικότητα και προσήλωση, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις επιδόσεις μας!    Σας ευχαριστώ για όλα!  "

18.300 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
ΚΑΣΙΜΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (2022)

"Ευχαριστώ το φροντιστήριο  Εν Δυνάμει  για την άριστη προετοιμασία που μου προσέφερε για τις πανελλαδικές εξετάσεις και για όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει. Μέσω της σωστής οργάνωσης και δόμησης της εξεταστέας ύλης, των τακτικών διαγωνισμάτων και κυρίως της γόνιμης συνεργασίας που είχα με τους καταξιωμένους καθηγητές του φροντιστηρίου, κατάφερα να προετοιμαστώ πλήρως για τις εξετάσεις, να τις αντιμετωπίσω με ψυχραιμία και να πετύχω τελικά τον στόχο μου.  "

18.975 ΜΟΡΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΓΟΥΝΑΡΗ ΕΛΕΝΑ (2022)

"Η τρίτη λυκείου είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους.Ωστοσο με τη σκληρή μας προσπάθεια και τη βοήθεια των καθηγητών του Εν δυνάμει,οι οποίοι μας στήριξαν και εστίασαν στον καθένα από εμάς , καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να επιτύχουμε τους στόχους μας.  "

18.894 ΜΟΡΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΤΣΙΛΙΚΟΥΔΗ ΣΤΕΛΛΑ (2021)

"Ευχαριστώ το φροντιστήριο  Εν Δυνάμει, γιατί με την οργάνωση, το φιλικό κλίμα στην τάξη και τη βοήθεια των καθηγητών του, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και να περάσω στην Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.  "

18.370 ΜΟΡΙΑ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (2022)

"Κατά τη διάρκεια µιας δύσκολης, λόγω της πανδηµίας, σχολικής χρονιάς (2020-2021), το «Εν Δυνάµει» στάθηκε πολύτιµος αρωγός στην προσπάθειά µου για την είσοδό µου στο Πανεπιστήµιο. Με συστηµατική δουλειά και εύστοχες παρεµβάσεις, το «Εν Δυνάµει» συνολικά –η διοίκηση και οι καθηγητές ο καθένας ξεχωριστά– µε βοήθησαν στο να πετύχω στην πρώτη µου επιλογή! Τους ευχαριστώ θερµά όλους και εύχοµαι πάντα επιτυχίες!      "

17.984 ΜΟΡΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2021)

"Η περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελούσε ανέκαθεν μια μεγάλη πρόκληση για τους μαθητές.Προσωπικά τη βίωσα με ανάμεικτα συναισθήματα. Η επιμονή και η καθημερινή προσπάθεια με βοήθησαν να επιτύχω το στόχο μου και να ακολουθήσω μια επιστήμη που πάντα με ενδιέφερε να μελετήσω. Η συμβολή και το έργο των καθηγητών μου από το φροντιστήριο, ήταν απαραίτητα για την επίτευξη του στόχου που είχα θέσει. Ένα μέρος της επιτυχίας μου οφείλεται αδιαμφισβήτητα στο φροντιστήριο Εν Δυνάμει και στους καθηγητές μου που με στήριξαν καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου. Ολοκληρώνοντας, λοιπόν, πιστεύω ότι οι πανελλήνιες είναι ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη μας και θεωρώ ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος παρά άγχος. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία που κάθε μαθητής αξίζει να ζήσει!!   "

18.009 ΜΟΡΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ (2021)

"Το «Εν Δυνάµει» µε βοήθησε να ξεπεράσω την πίεση των εξετάσεων, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα τον προσωπικό µου στόχο. Οι άψογα προετοιµασµένοι καθηγητές του µε βοήθησαν να καλύψω την ύλη, αλλά κυρίως, µέσω του χιούµορ και της καλής διάθεσής τους, συνετέλεσαν στην ψυχολογική µου αποφόρτιση από νωρίς στην σχολική χρονιά. Με τον τρόπο αυτό, η χρονιά των πανελλαδικών κύλισε ευχάριστα και ολοκληρώθηκε µε επιτυχία στους προσωπικούς µου στόχους."

18.288 ΜΟΡΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (2021)

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο αλλά κυρίως τους καθηγητές μου , που σε αυτή την περίοδο των πανελλαδικών στεκόντουσαν δίπλα μας σε κάθε απορία που εμφανιζόταν . Το μαθημα παρά το διάστημα της πανδημίας ,δεν έγινε ποτέ απρόσωπο και αποστασιωπημενο , αντιθέτως δεν έχασε ποτέ το ενδιαφέρον, την παραγωγικότητα και κυρίως την οικειοτητα του.   "

18.315 ΜΟΡΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΦΟΥΡΛΑΤΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (2021)

"Η προσπάθεια που απαιτείται για την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις, χρειάζεται κατάλληλη υποστήριξη. Η βοήθεια που µας παρείχε το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει», αποδείχτηκε πολύτιµη. Η µεθοδικότητα, η υπευθυνότητα, η µεταδοτικότητα και η άρτια καθοδήγηση από τους καθηγητές του φροντιστηρίου διευκόλυναν πολύ την προσπάθειά µου για την εισαγωγή στην πρώτη µου επιλογή, που ήταν η σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Τους ευχαριστώ θερµά όλους.    "

18.327 ΜΟΡΙΑ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2021)

"Το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει» αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα της επιτυχίας µου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχαριστώ θερµά τους έµπειρους και πλήρως καταρτισµένους καθηγητές µου για την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους. Μηλιώτης Στέφανος    "

18.531 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (2021)

"Φοίτησα στο φροντιστήριο «Εν Δυνάµει» και στις τρεις τάξεις του Λυκείου. Η απερίσπαστη φροντίδα των καθηγητών µου και η συνεχής προσήλωσή τους στην επίτευξη του στόχου των µαθητών, µου έδωσαν το έρεισµα για την επιτυχία και την προσπέλαση όλων των δυσκολιών. Τους ευχαριστώ ολόψυχα!    "

18.653 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ)
ΖΕΥΓΟΛΑΤΑΚΟΥ ΒΙΚΥ (2021)

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει» για την ουσιαστική συµβολή του στην επίτευξη του στόχου µου. Η άριστη συνεργασία µου µε τους καθηγητές, η µεταδοτικότητα και η διαρκής υποστήριξή τους, τόσο σε µαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, µου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία µου.    "

18.661 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (2021)

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνιστούν µία άκρως αγχωτική και απαιτητική διαδικασία για κάθε µαθητή. Η επιτυχία προϋποθέτει επίµονη, µεθοδική και ανελλιπή µελέτη. Συγχρόνως, απαιτεί αφοσίωση και πειθαρχία από την πλευρά του µαθητή, πόσο µάλλον εν καιρώ πανδηµίας. Το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει», παρά τις δυσµενείς συνθήκες, συνέχισε να στηρίζει εξίσου δυναµικά τους µαθητές, προσφέροντας άριστης ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό. Παράλληλα, οι πλήρως καταρτισµένοι και έµπειροι καθηγητές του, συνέβαλαν στην άψογη προετοιµασία µας για τις τελικές εξετάσεις, χαρίζοντάς µας, ταυτόχρονα, ευχάριστες αναµνήσεις.    "

18.683 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (2021)

"Το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει» αποτελεί µια εξαιρετική επιλογή για όλους ανεξαιρέτως τους µαθητές που επιθυµούν να εισαχθούν στην τριτοβάθµια εκπαίδευση. Το περιβάλλον είναι φιλικό και προσιτό, ενώ το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι καταλλήλως καταρτισµένο και επικοινωνιακό. Το πρόγραµµα των µαθηµάτων είναι διαµορφωµένο έτσι ώστε η διδακτέα ύλη να καλύπτεται επαρκώς, ενώ τα τακτικά διαγωνίσµατα επιτρέπουν την αφοµοίωσή της. Ευχαριστώ θερµά το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει» που µε στήριξε στην προσπάθειά µου και µε βοήθησε να πετύχω τους στόχους µου!  "

18.730 ΜΟΡΙΑ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΒΛΑΧΟΥ ΤΖΕΝΗ (2021)

"Το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει» αναµφίβολα αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους παράγοντες που συντέλεσαν στην επιτυχία µου στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Σε µια δύσκολη χρονιά, µε ώθησε να παραµείνω προσηλωµένη στον στόχο µου µέσα από την πολύτιµη βοήθεια και καθοδήγηση των καθηγητών µου. Θα ήθελα λοιπόν να τους ευχαριστήσω όλους που πίστεψαν σε εµένα και µε στήριξαν µέχρι το τέλος.    "

18.837 ΜΟΡΙΑ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)  7η επιτυχούσα
ΜΑΝΔΕΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (2021)

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν µια δύσκολη και πιεστική περίοδο σε ψυχολογικό και πνευµατικό επίπεδο. Ωστόσο, το φροντιστήριο «Εν Δυνάµει» συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου µου, καθώς οι καταξιωµένοι καθηγητές είχαν ως προτεραιότητα να βοηθήσουν και να στηρίξουν µε οργανωµένο και µεθοδικό τρόπο, δηµιουργώντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα ευχάριστο και οικείο κλίµα. Έτσι, θέλω να τους ευχαριστήσω θερµά για τη µεγάλη συνεισφορά τους.    "

19.088 ΜΟΡΙΑ
1ος επιτυχών
ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (2021)

"Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για µένα ήταν η σωστή καθοδήγηση και προετοιµασία από τους καθηγητές µου στο φροντιστήριο «Εν Δυνάµει». Η συµβολή τους ήταν καταλυτική στη δική µου επιτυχία, χάρη στη µεθοδική οργάνωση της ύλης, στα συνεχή επαναληπτικά διαγωνίσµατα και στην εµψύχωση που µου παρείχαν. Ευχαριστώ θερµά τόσο τους καθηγητές µου όσο και τη Διεύθυνση του Φροντιστηρίου, που µε βοήθησαν να πετύχω τον στόχο µου.      "

19.113 ΜΟΡΙΑ
ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΣΜΑ)  2ος επιτυχών
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2021)

"Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις προϋποθέτει σκληρή δουλειά, ακρίβεια, πειθαρχία και µεθοδικότητα. Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του «Εν Δυνάµει». Το απαιτητικό, αλλά ολοκληρωµένο πρόγραµµα σπουδών και οι άρτια καταρτισµένοι καθηγητές του, σε συνδυασµό µε την οµοιογένεια των τµηµάτων και τον θεσµό των τακτικών διαγωνισµάτων, συνθέτουν ένα περιβάλλον που προωθεί την αριστεία, δίνοντας παράλληλα έµφαση στις ανάγκες του κάθε µαθητή. Θα ήθελα ολόψυχα να ευχαριστήσω τη διεύθυνση και ιδιαίτερα τους καθηγητές µου, που µε την αδιάκοπη στήριξή τους, συνέβαλαν τα µέγιστα στην επίτευξη του προσωπικού µου στόχου.  "

19.747 ΜΟΡΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 1ος επιτυχών
ΜΑΡΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ (2021)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάµει συνέβαλε καταλυτικά στην κατάκτηση των στόχων µου. Ο έγκαιρος προγραµµατισµός της ύλης, τα βιβλία, τα πολλά διαγωνίσµατα και οι καθηγητές µου µε βοήθησαν να οργανώσω τη µελέτη µου και να υιοθετήσω έναν συστηµατικό τρόπο διαβάσµατος. Φυσικά, οι καθηγητές µου µε τις οδηγίες και τις συµβουλές τους δεν µου δίδαξαν απλώς σωστά την ύλη των εξετάσεων, αλλά µου προσέφεραν απλόχερα την ψυχολογική υποστήριξη που όλοι οι υποψήφιοι έχουν ανάγκη. Εποµένως, σε αυτή τη δύσκολη διαδροµή το Εν Δυνάµει µε στήριξε µε τα καλύτερα εφόδια, οδηγώντας µε σε ένα αποτέλεσµα που δικαίωσε τους κόπους µου.  "

18.708 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (2021)

"Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί πρόκληση για όλους τους μαθητές. Ειδικότερα το 2021 μαθητές και εκπαιδευτικοί ήρθαν αντιμέτωποι με περισσότερες δυσκολίες, όπως η εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τις όποιες δυσλειτουργίες της. Ωστόσο το Εν Δυνάμει προσαρμόστηκε αμέσως στις νέες συνθήκες της τηλεκπαίδευσης. Αυτό σε συνδυασμό με τα τακτικά διαγωνίσματα, την ορθή καθοδήγηση των καθηγητών, καθώς και την ψυχολογική στήριξη που προσέφεραν οι καθηγητές μου και ολόκληρη η διεύθυνση με οδήγησαν στην τελική μου επιτυχία.  "

18.843 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (2021)

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις ανέκαθεν αποτελούσαν έναν δύσκολο αγώνα για κάθε μαθητή. Ειδικά τη φετινή χρονιά, υπό τις απρόβλεπτες και αντίξοες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Παρά τις δυσκολίες το φροντιστήριο «Εν δυνάμει» ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή τη διαδρομή. Η διεύθυνση, η γραμματεία και οι καθηγητές μας στήριξαν τόσο στην τηλεκπαίδευση , όσο και ψυχολογικά, ενθαρρύνοντας την προσπάθειά μας.   "

18.341 ΜΟΡΙΑ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΣΓΟΥΝΤΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (2021)

"Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με τις δυσμενέστερες συνθήκες, που ξεκίνησε με άγχος, εγκλεισμό και πίεση το ‘’Εν Δυνάμει’’ απέδειξε γιατί είναι αξιο εμπιστοσυνης: για την ανευ ορων αποτελεσματικη του δουλεια. Στην τελικη εκβαση των εξετασεων και παίρνοντας το γραπτο στα χερια μου ενιωσα ασφαλεια στη δουλεια που ειχαμε κανει ολη τη χρονια, στη μεθοδο αντιμετωπισης των θεματων που διδάχθηκα. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στα φροντιστήρια Εν Δυναμει για τη στηριξη- σε μαθησιακο και ψυχολογικο επιπεδο-, για τη μεθοδο του που δεν αφησε περιθωρια κενων, για ολους τους καθηγητες που συνέβαλλαν τοσο ενεργα στην πραγματοποιηση του στοχου μου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ που φτάνοντας στις Πανελληνιες το κυνήγι του ‘’άπιαστου’’, του ‘’αδύνατου’’, του 100, ηταν δυνατό.  "

19.107 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (2021)

"" Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω κάνει και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διεύθυνση, τη γραμματεία και τους εξαιρετικούς καθηγητές για τη βοήθεια τους. Η οργάνωση, ο προγραμματισμός, η πειθαρχία, η μεθοδευμένη δουλειά και η άμεση ανταπόκριση του προσωπικού στις απαιτήσεις των νέων δεδομένων, όπως ήταν τα διαδικτυακά μαθήματα, δημιουργούν αισθήματα ασφάλειας, σιγουριάς και εμπιστοσύνης, αναγκαία για κάθε μαθητή την περίοδο προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Συγχρόνως, η προθυμία των καθηγητών, το ενδιαφέρον, η ενθάρρυνση και η υποστήριξη τους αποτέλεσε κίνητρο για πιο σκληρή δουλειά. Ειναι σημαντικό επίσης, ότι στα πλαίσια της αποτελεσματικότητας, αποδοτικότητας και υψηλου επιπεδου του μαθήματος, δεν χάθηκε ποτέ η αμεσότητα και το χιούμορ, κάνοντας έτσι πολυ πιο ευχάριστη τη διαδικασία της προετοιμασίας και περιορίζοντας το άγχος. Είμαι λοιπόν τυχερή που υπήρξα κι εγώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Εν Δυνάμει. "  "

18.233 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΧΡΥΣΑ (2021)

"Στο πέρασα δυο όμορφα και δημιουργικά χρόνια. Η οργάνωση του φροντιστηρίου, η επιμέλεια των καθηγητών και η ευχάριστη ατμόσφαιρα στην τάξη με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου.  "

19.047 ΜΟΡΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΕΛΕΝΑ (2021)

"Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία, η οποία απαιτεί επιμονή και μεθοδικότητα. Με την αμέριστη υποστήριξη, σε γνωστικό και ψυχολογικό επίπεδο, των καθηγητών και της διεύθυνσης κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ ολόψυχα το φροντιστήριο Εν Δυνάμει για την καθοριστική συμβολή του στην εισαγωγή μου στη σχολή που επιθυμούσα.  "

18.000 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)
Γκιτσάκης Χρήστος (2020)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που συνέβαλλαν στην τελική μου απόδοση στις εξετάσεις. Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών και των διευθυντών αλλά και το ευχάριστο κλίμα όλων όσων απαρτίζουν το φροντιστήριο βοηθούν έμπρακτα στην αποφόρτιση του μαθητή ο οποίος αντιμετωπίζει τη δοκιμασία των πανελλαδικών. Οι μαθητές κρατούνται σε εγρήγορση από ένα σύνολο εξαιρετικών καθηγητών, οι οποίοι είναι πάντοτε διαθέσιμοι, δίπλα τους όποτε τους χρειαστούν.   "

18.050 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ)
Καπερώνης Θάνος (2020)

"Παρά τις δυσκολίες των τελευταίων δύο χρόνων το φροντιστήριο με βοήθησε σημαντικά να πετύχω τον στόχο μου. Η οργάνωση του φροντιστηρίου συνολικά, αλλά και η κατάρτιση των καθηγητών του αποτελούν τον ιδανικό αρωγό για τους υποψηφίους. Προσωπικά, η εμπειρία μου στο φροντιστήριο ήταν τόσο καλή που μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από όλη την διαδικασία των πανελληνίων.    "

18.774 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΤΕΡΖΗ ΜΑΡΙΛΙΑ (2021)

"  Σε μία τόσο αγχώδη χρονιά, όπως αυτή των πανελλαδικών, το Εν Δυνάμει δεν αποτελούσε για μένα μια επιπλέον πηγή άγχους. Οι καταξιωμένοι και φιλικοί καθηγητές μας, καθιστούσαν το κλίμα της τάξης οικείο και ευχάριστο. Η συνέπεια και η εργατικότητα των καθηγητών μου με έκαναν να νιώθω ασφάλεια για την εισαγωγή μου στο τμήμα που ήθελα.  "

17.175 ΜΟΡΙΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ)
Παπά Ναταλία (2020)

"Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους καθηγητές μου οι οποίοι, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ήταν υποστηρικτικοί, διαθέσιμοι για επίλυση αποριών και φιλικοί με τους μαθητές, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο μπορούσα να νιώσω άνετα και να εξελιχθώ μαθησιακά. Έτσι, παρόλη την πίεση των εξετάσεων και άσχετα με το αποτέλεσμα αυτών, θα έχω να θυμάμαι όμορφες στιγμές, οι οποίες είναι αυτές που μένουν στο τέλος.  "

17.600 ΜΟΡΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
Αναγνώστου Παναγιώτης (2020)

"Είχα την τύχη να βρεθώ στο Εν Δυνάμει και να έχω την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών μου, που μας στήριξαν και εκπαιδευτικά και ψυχολογικά, την απαιτητική αυτή χρονιά, και ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας. Για μένα, το φροντιστήριο δεν ήταν μόνο διάβασμα και υποχρεώσεις, αλλά και ένα ευχάριστο κομμάτι της ημέρας, γιατί βρισκόμουν σε ένα φιλικό περιβάλλον. Μόνο ευχαριστώ έχω να πω στη διεύθυνση και τους καθηγητές που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου! Νικολάου Άρτεμις 17550 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)"

17.550 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
Νικολάου Άρτεμις (2020)

"Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν αναμφίβολα μια πρόκληση πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι υψηλός. Ο ανταγωνισμός, η έκταση της ύλης και οι εκάστοτε απαιτήσεις καθιστούν την πορεία προς την επιτυχία επίπονη και κοπιώδη. Σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή το φροντιστήριο Εν Δυνάμει μου προσέφερε απλόχερα τα κατάλληλα εφόδια και με στήριξε, ώστε να επιτύχω τον στόχο μου και να εισαχθώ  στη Νομική Σχολή. Καταλήγοντας, εκφράζω θερμές ευχαριστίες!  "

17.575 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
Ρόγκα Μαρία (2020)

"Το Εν Δυνάμει ήταν η καλύτερη επιλογή φροντιστηρίου για εμένα και για αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου που ήταν άψογα καταρτισμένοι και κυρίως πρόθυμοι και υπομονετικοί. Με στήριζαν και με ενθάρρυναν κάθε φορά που πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω. Εκτός από εξαιρετικοί καθηγητές είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι και πάντα με το χιούμορ τους δημιουργούσαν το κλίμα που χρειάζεται κάθε παιδί μέσα στην τάξη, ειδικά την δύσκολη χρονιά των πανελληνίων. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που το Εν Δυνάμει με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.  "

17.425 ΜΟΡΙΑ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
Ζαρίκου Βασιλική (2020)

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Εν Δυνάμει γιατί συνέβαλλε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μου. Η γρήγορη ανταπόκριση του φροντιστηρίου και των καθηγητών στις νέες συνθήκες, το άρτιο εκπαιδευτικό υλικό, τα τακτικά διαγωνίσματα, οι καταξιωμένοι καθηγητές και το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε, μου επέτρεψαν να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.  "

17.100 ΜΟΡΙΑ
ΧΗΜΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
Δρανδάκη Θένια (2020)

"Περνώντας την πιο απαιτητική περίοδο της σχολικής μου πορείας, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει αποτέλεσε θεμέλιο για την επίτευξη των στόχων μου. Έχοντας ως βάση την ουσιαστική γνώση και κατανόηση των μαθημάτων, οι καθηγητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα οικείο περιβάλλον άριστης συνεργασίας, δίνοντάς μου τις κατευθυντήριες γραμμές και τα εφόδια για να επιτύχω στην σχολή της επιλογής μου. Οι εβδομαδιαίες δοκιμασίες, προσαρμοσμένες στο πνεύμα των εξετάσεων, το προγραμματισμένο διάβασμα και η ουσιαστική προετοιμασία μέσω των παρεχόμενων από το φροντιστήριο βιβλίων με βοήθησαν σημαντικά να περιορίσω το άγχος μου, μεγιστοποιώντας την απόδοσή μου. Με εκτίμηση  "

18.125 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
Κανάκη Καλλιόπη (2020)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει συνέβαλε καταλυτικά στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία μου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και στο αποτέλεσμα που δικαίωσε την προσπάθειά μου. Η υψηλού επιπέδου προσφερόμενη γνώση, σε συνδυασμό με τα καλογραμμένα βιβλία και τον έγκαιρο προγραμματισμό της διδακτέας ύλης, αποτέλεσαν αναμφισβήτητα τους καθοριστικούς παράγοντες για την  εγγύηση της επιτυχίας. Η άμεση ανταπόκριση του φροντιστηρίου και κυρίως η αμέριστη ψυχολογική υποστήριξη από όλο το διδακτικό προσωπικό, ακόμα και στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας είναι ένας επιπλέον λόγος που θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα σε κάθε μελλοντικό φοιτητή.  "

17.625 ΜΟΡΙΑ
ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Μανάλης Λούκας (2020)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία μου στις Πανελλάδικές εξετάσεις. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων για τους καθηγητές μου, οι οποίοι με τη μεθοδικότητα, την οργάνωση, τον προγραμματισμό, την απαραίτητη πίεση αλλά και τη στήριξή τους, με ωθούσαν κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μου. Το Εν Δυνάμει είναι ένα φροντιστήριο που βάζει τον μαθητή πάνω απ’ όλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και σε μια περίοδο κρίσης, λόγω της πανδημίας, το φροντιστήριο ήταν έτοιμο να αντεπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά για την καλύτερη προετοιμασία μου. Θέλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Εν δυνάμει που με προθυμία, υπομονή και επιμονή συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου μου.  "

17.925 ΜΟΡΙΑ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Μιναρετζή Φανή (2020)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει παρέχει στους μαθητές του τα απαραίτητα εφόδια για να αριστεύσουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η μεθοδικότητα και η συστηματικότητα των καθηγητών αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο για την εμφύτευση των γνώσεων, ενώ τα τακτικά διαγωνίσματα που διενεργούνται στο φροντιστήριο καλλιεργούν την πειθαρχία και την διανοητική ωρίμαση των παιδιών. Ωστόσο, οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν μόνο το επιστέγασμα μιας εξαντλητικής μαθητικής πορείας, αλλά απαιτούν εσωτερική δύναμη και ατέρμονη θέληση, στοιχεία απαραίτητα για να μείνει κάποιος προσηλωμένος στον στόχο του.    "

18.250 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
Καράσσου Έλενα (2020)

"Σε μία δύσκολη και πιεστική χρονιά τόσο όσον αφορά τις επικείμενες πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και την αναπάντεχη αναστολή των δια ζώσης μαθημάτων λόγω  της πανδημίας  του κορωνοϊού, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει στάθηκε σημείο αναφοράς για εμένα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διετούς προετοιμασίας, το πρόγραμμα μαθημάτων σε συνδυασμό με τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα και τις ασκήσεις με βοήθησαν να εμπεδώσω την ύλη, να αναπτύξω συνέπεια και πειθαρχία, ενώ ταυτοχρόνως  με κρατούσαν σε διαρκή εγρήγορση,  γεγονός ιδιαιτέρως σημαντικό όταν  τα μαθήματα έγιναν ηλεκτρονικά. Αποδεικτικό της εξαίρετης οργάνωσης και του εκπαιδευτικού προσωπικού, ήταν η ταχύτατη διοργάνωση των ηλεκτρονικών μαθημάτων. Οι καθηγητές είναι μεταδοτικοί,  πλήρως καταρτισμένοι και πάντα διατεθειμένοι να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία. Ακόμα, το κλίμα της οικειότητας, καθώς και οι στιγμές με χιούμορ, έκαναν το μάθημα ευχάριστο μέσα στο πιεστικό κλίμα της κάθε ημέρας.  "

18.225 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Πάνου Κωνσταντίνα (2020)

"Το 2020 υπήρξε μια δύσκολη χρονιά για την πλειονότητα των ανθρώπων. Όμως, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει, μέσω της υποστήριξης που προσέφεραν οι καθηγητές, της ικανότητας να προετοιμάσει τους εν δυνάμει φοιτητές ακόμα και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες, αλλά και χάρη στα θεμέλια που είχαν ήδη τεθεί από την προηγούμενη κιόλας χρονιά, συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μου. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τόσο το Εν Δυνάμει, όσο και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να αντεπεξέλθω στην απαιτητική αυτή χρονιά και να πετύχω τον στόχο μου!  "

18.200 ΜΟΡΙΑ
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Συρίγου Δάφνη (2020)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου στις πανελλαδικές εξετάσεις μέσω του οργανωμένου και μεθοδικού διαβάσματος. Ευχαριστώ πολύ τους εξαιρετικά έμπειρους και υποστηρικτικούς καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην επίτευξη του σκοπού αυτού!    "

18.600 ΜΟΡΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Κουτσομπίνας Κωνσταντίνος (2020)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει παρέχει το κατάλληλο κλίμα συνεργασίας και ουσιαστικής ενασχόλησης με την ύλη των Πανελληνίων, προετοιμάζοντας τους μαθητές  με τον δικό του ευχάριστο και μοναδικό τρόπο. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου για τις τρεις γεμάτες χρονιές που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μου.   "

18.650 ΜΟΡΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
Οικονομίδης Αγαπητός (2020)

"Η μεθοδικότητα και η οργάνωση που ακολουθούνται από το φροντιστήριο Εν Δυνάμει στη διεξαγωγή των μαθημάτων καθώς και η διαρκής προσφορά προσωπικής βοήθειας στους μαθητές για τη βελτίωση στις αδυναμίες τους παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων τους. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου και με στήριζαν, τόσο σε γνωστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μου.   "

18.625 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Γιαννακόπουλος Φάνης (2020)

"Μεγάλος παράγοντας στην επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις υπήρξε το Εν Δυνάμει, το οποίο ευχαριστώ, καθώς με την οργάνωση, τη μεθοδικότητα αλλά και το χιούμορ και το ευχάριστο κλίμα βοηθάει τους μαθητές του να επιτύχουν τους στόχους τους.  "

18.825 ΜΟΡΙΑ
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Σμυρλή Πέγκυ (2020)

"Το άκουσμα των Πανελλαδικών συχνά προκαλεί άγχος στους μαθητές από τα πρώτα κιόλας χρόνια του λυκείου. Ωστόσο, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει, με την οργάνωση και τη μεθοδικότητά του, ακόμα και μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, καθώς και η στήριξη των καθηγητών μου, συνέβαλαν στο να ξεπεράσω κάθε δυσκολία, χαρίζοντας παράλληλα σε αυτό το ταξίδι όμορφες στιγμές.  "

18.875 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
Γιαλαμάς Παναγιώτης (2020)

"Η διαδρομή προς τις Πανελλαδικές αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε μαθητή. Για τον λόγο αυτό, χρειαζόμαστε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, το οποίο θα μας δώσει κίνητρα και εφόδια να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι καθηγητές του Εν Δυνάμει πίστεψαν από την αρχή στις δυνατότητές μας και βρίσκονταν διαρκώς δίπλα μας.  Ειδικά φέτος με την τηλεκπαίδευση, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί, υποστηρικτικοί και πάντα διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαζόμασταν. Το ευχάριστο κλίμα του μαθήματος μας αποφόρτιζε από την πίεση, ενώ τα διαγωνίσματα και οι εργασίες μας εξοικείωσαν με τις απαιτήσεις της τελικής εξέτασης. Θα ήθελα λοιπόν, να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τη διεύθυνση του Εν Δυνάμει για την καθοδήγηση, την ψυχολογική στήριξη και κυρίως για τη σχέση που αναπτύξαμε στο «ταξίδι» των Πανελλαδικών.  "

18.950 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
Βρεττού Μαρία (2020)

"Βρίσκεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου, όταν πίσω τους κρύβονται άνθρωποι που πίστεψαν σε αυτά όσο εσύ. Ευχαριστώ το Φροντιστήριο Εν Δυνάμει και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου γι' αυτή τη στήριξη, καθώς μου εξασφάλισαν ένα ιδανικό περιβάλλον με εξαίρετες σχέσεις, για να τολμήσω, να εξελιχθώ και να πετύχω τον στόχο μου."

19.075 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
Κορομπέλη Λυδία (2020)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει αποτέλεσε πολύ σημαντικό παράγοντα επιτυχίας μου στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και δικαιώθηκα απόλυτα που το επέλεξα. Ξεχωρίζουν οι έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές, τους οποίους ευχαριστώ πολύ για την ώθηση που μου παρείχαν, το εξαιρετικό εκπαιδευτικό υλικό με τα απαιτητικά διαγωνίσματα και, βέβαια, το ουσιαστικό ενδιαφέρον για κάθε προσωπική ανησυχία, όχι μόνο από τους καθηγητές αλλά και από όλους τους ανθρώπους του φροντιστηρίου. Συστήνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο σε όσους αναζητούν μια υψηλού επιπέδου και μεθοδική φροντιστηριακή εκπαίδευση προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους."

19.100 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
Γιασαφάκης Μιχάλης (2020)

"Έχοντας πια ολοκληρώσει με επιτυχία τον άθλο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δεν θα μπορούσα να μην αναγνωρίσω τη συμβολή του φροντιστηρίου Εν Δυνάμει στην επίτευξη του στόχου μου. Οι εξαιρετικοί καθηγητές αλλά και η πολύ καλή οργάνωση του φροντιστηρίου (τακτικά διαγωνίσματα, καλογραμμένα βιβλία) με βοήθησαν τόσο σε μαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, ιδιαίτερα τους τελευταίους δύσκολους μήνες του σχολικού έτους που σημαδεύτηκαν από την πανδημία. Ευχαριστώ πολύ τον καθένα ξεχωριστά!"

19.175 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
Γιασαφάκης Αναστάσιος (2020)

" Ευχαριστώ το φροντιστήριο Εν Δυνάμει, γιατί με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού του πέτυχα την εισαγωγή μου στους πληροφορικάριους του Ο.Π.Α.    "

16.653 ΜΟΡΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ο.Π.Α
Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος (2019)

"Επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο των Πανελλαδικών εξετάσεων, γνώριζα πως η επιλογή ενός ικανού και άρτια καταρτισμένου φροντιστηρίου αποτελούσε ζήτημα μεγάλης σημασίας, ιδιαίτερα αν ήθελα να πετύχω τον στόχο μου. Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει ανέλαβε, και συνεχίζει να αναλαμβάνει, τον ρόλο του φροντιστηρίου που εγγυάται την επιτυχία. Γίνεται λόγος, λοιπόν, για ένα έμπειρο φροντιστήριο που ξέρει να διαχειρίζεται την κατάσταση των Πανελλαδικών εξετάσεων με ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην μιλήσω για τους καταξιωμένους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε δυσκολία. Το άριστο εκπαιδευτικό υλικό και τα απαιτητικά διαγωνίσματα αποτέλεσαν απαραίτητα συστατικά για την επίτευξη του στόχου μου. Ευχαριστώ θερμά Εν Δυνάμει.  Με εκτίμηση,      "

17.407 ΜΟΡΙΑ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ
Κουζής Μάριος (2019)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει μου έδωσε πλεονέκτημα έναντι των άλλων μαθητών στον μαραθώνιο των Πανελλαδικών εξετάσεων, λόγω του υψηλού γνωστικού επιπέδου των καθηγητών, της συχνής αξιολόγησης των γνώσεων μέσω διαγωνισμάτων και της οργάνωσης και εγρήγορσης της διεύθυνσης, πάντα σε ανθρώπινο και φιλικό /συνεργατικό κλίμα. Η επιλογή του Εν Δυνάμει ήταν καθοριστική για την επιτυχία μου και πραγματικά άξιζε.   "

17.502 ΜΟΡΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΚΠΑ
Βερούχης Λευτέρης (2019)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει προσφέρει στον μαθητή τρία σημαντικά αγαθά για τις Πανελλαδικές εξετάσεις: οργάνωση, προσήλωση σε έναν στόχο και μεθοδικότητα. Η επιτυχία μου βασίστηκε κυρίως σε ένα πρόγραμμα το οποίο θέτει τις βάσεις στην Α΄ και Β΄ Λυκείου και στην Γ΄ Λυκείου βοηθά τον μαθητή να ξεπεράσει τις ικανότητές του, να στοχεύει για υψηλότερους στόχους. Είμαι ευγνώμων για όλη την συμπαράσταση που δέχθηκα από τους καθηγητές μου.      "

17.900 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μπούμπουρας Παναγιώτης (2019)

"Η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Το προσωπικό διάβασμα, η ψυχική και σωματική ξεκούραση είναι προαπαιτούμενα για την εξασφάλισή της. Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει, μέσω της μεθοδικής καθοδήγησης, της μέριμνας και της υποστήριξης των καθηγητών, του απαιτητικού αλλά αποτελεσματικού προγράμματός του και της ευχάριστης ατμόσφαιρας που επικρατεί στην αίθουσα συντέλεσε αδιαμφισβήτητα σε όλους αυτούς τους παράγοντες που με οδήγησαν στην επίτευξη του στόχου μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο φροντιστήριο αυτό.  "

18.013 ΜΟΡΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Σγούντζου Κατερίνα (2019)

"Το φροντιστήριο, το κλίμα που επικρατούσε και οι καθηγητές με ενέπνευσαν να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για να πετύχω τον στόχο μου και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.  "

18.068 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Πλιάκος Ιάσονας (2019)

"Κάθε μαθητής στο τέλος τους τρίτης λυκείου έρχεται αντιμέτωπος με τον δύσκολο αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ο αγώνας αυτός χρειάζεται γνώσεις, υπομονή και επιμονή. Όλα αυτά τα εφόδια μπορούν να αποκτηθούν από κάθε μαθητή με αρωγό το Φροντιστήριο Εν Δυνάμει, το οποίο διαθέτει καθηγητές πλήρως εξειδικευμένους και καταρτισμένους. Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους καθηγητές του Εν Δυνάμει, οι οποίοι μου μετέδωσαν γνώσεις και αξίες για την περάτωση αυτού του δύσκολου έργου και αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την επίτευξη των στόχων μου!!  "

18.076 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Ρουμπάτης Παναγιώτης (2019)

"Το Εν Δυνάμει ήταν παράγοντας τόσο της δικής μου επιτυχίας όσο και των συμμαθητών μου. Πέρα από το σχολαστικά επεξεργασμένο πρόγραμμα που εξασφαλίζει τη συγκέντρωση του μαθητή στον στόχο του, τα μεθοδικά βιβλία και τα τακτικά διαγωνίσματα, θεωρώ πως το εργατικό του δυναμικό είναι αυτό που καθιστά το φροντιστήριο τόσο επιτυχημένο. Οι καθηγητές μου, ο καθένας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και τις άρτιες γνώσεις του, με καθοδήγησαν και με στήριξαν ώστε να καταφέρω να έχω το προνόμιο επιλογής σχολής. Σας ευχαριστώ.   "

18.296 ΜΟΡΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο.Π.Α.
Τσέλιου Κάτια (2019)

"Το καλύτερο φροντιστήριο της περιοχής. Άξιοι καθηγητές με γνώσεις και αγάπη για το αντικείμενο τους.  "

18.511 ΜΟΡΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Παπασυριοπούλου Ιωάννα (2019)

"Ευχαριστώ το φροντιστήριο Εν Δυνάμει που με την οργάνωσή του και τους έμπειρους, και πάντα δίπλα στους μαθητές, καθηγητές με βοήθησε να φτάσω στον στόχο μου.    "

18.730 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Μ.Π
Παπαμήτσος Βαγγέλης (2019)

"Η προετοιμασία για τις πανελλήνιες αποτελεί μια απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται υπομονή και προσήλωση στον στόχο της επιτυχίας. Το Εν Δυνάμει συνέβαλε καθοριστικά σε αυτό μέσω της επιστημονικής κατάρτισης, της μεθοδικότητας των εκπαιδευτικών και της απαραίτητης πίεσης, η οποία όμως συνοδευόταν πάντα με χιούμορ που δημιουργούσε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ως αποτέλεσμα, το φροντιστήριο, πέρα από χώρο μάθησης, αποτελούσε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ασφυκτική καθημερινότητα. Σας ευχαριστώ θερμά!!!  "

18.730 ΜΟΡΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ο.Π.Α.
Μαυροειδής Δημήτρης (2019)

"Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις προσιδιάζει πράγματι σε αγώνα αντοχής. Αμφότερα προϋποθέτουν σκληρή προπόνηση, δουλειά, αφοσίωση και συνέπεια, αρετές που αποτελούν τον πυλώνα της εκπαιδευτικής κουλτούρας του Εν Δυνάμει. Γι' αυτό, δηλώνω απολύτως ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να προετοιμαστώ σ' ένα τέτοιο περιβάλλον, που συνδυάζει την εις βάθος και λεπτομερή διδασκαλία, καθώς και την απαιτητική αξιολόγηση, με τη σχέση εμπιστοσύνης και οικειότητας μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών. Ιδού τα συστατικά της πολυπόθητης επιτυχίας, η οποία προπαντός δεν είναι ανώδυνη, γι' αυτό και είναι τόσο σημαντική.    "

19.096 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Ροδιά Δήμητρα (2019)

"Η περίοδος των Πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί σημαντικό σταθμό στη ζωή του κάθε μαθητή. Μετά από μια ιδιαίτερα κοπιαστική χρονιά, πέτυχα τον στόχο μου να μπω στην Ιατρική σχολή στην Αθήνα. Στην επιτυχία μου αυτή, αναμφίβολα συνέβαλε σημαντικά και η επιλογή του φροντιστηρίου που προσωπικά έκανα. Θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω τόσο τη διεύθυνση, όσο και τους καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου Εν Δυνάμει, για τη μεθοδικότητα, την εμπειρία και την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην αμέριστη ηθική και ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν όταν το χρειαζόμουν αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Σας ευχαριστώ όλους θερμά.  "

19.177 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Πυλαρινού Μαριάννα (2019)

"Ευχαρστώ το φροντιστήριο Εν Δυνάμει και τους καθηγητές μου, οι οποίοι με στήριξαν στην προσπάθειά μου, συνέβαλαν στην επιτυχία μου και μου χάρισαν ευχάριστες αναμνήσεις.  "

19.514 ΜΟΡΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Κουνενή Αθανασία (2019)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει συνέβαλε ουσιαστικά στην προσωπική μου ανέλιξη και στην επιτυχία μου στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι άριστα καταρτισμένοι και υπομονετικοί καθηγητές και το ευχάριστο προσωπικό, συναρτήσει της προσεγμένης, λεπτομερούς και αποσαφηνιστικής βιβλιογραφίας, μου εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει των εξετάσεων. Παράλληλα, αποτέλεσε μία εποικοδομητική διέξοδο από την άχρωμη καθημερινότητα της Γ' Λυκείου και ταυτόχρονα μου παρείχε κίνητρο και διάθεση να παραμείνω αφοσιωμένος στον πολυπόθητο στόχο μου. Σας ευχαριστώ για όλα.   "

18.805 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Μ.Π.
Κουμουστιώτης Δημήτρης (2019)

"Το Εν Δυνάμει με τους καταξιωμένους, μεταδοτικούς και ευχάριστους καθηγητές του, βοήθησε σημαντικά στην προετοιμασία μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι καθηγητές εκτός του ότι εξασφαλίζουν την γνωστική προετοιμασία, με τα διαγωνίσματα, το αυστηρό πρόγραμμά τους και τις συστηματικές εργασίες, εξασφαλίζουν συγχρόνως και την ψυχολογική προετοιμασία και υποστήριξη, καθώς πάντα επικρατούσε ένα ευχάριστο κλίμα στην τάξη, το οποίο είχε καταλυτική επίδραση στην ψυχολογία μου κατά την προετοιμασία μου. Ευχαριστώ, λοιπόν, τα φροντιστήρια Εν Δυνάμει, τα οποία με βοήθησαν να πραγματοποιήσω τον στόχο μου στις Πανελλαδικές, αλλά και έκαναν ευχάριστη μια χρονιά, η οποία από πολλούς θεωρείται δύσκολη.  "

18.569 ΜΟΡΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Κλημοπούλου Δέσποινα (2019)

"Αναγνωρίζω στο Εν Δυνάμει τη συστηματική διδασκαλία χωρίς κενά σε όλα τα μαθήματα και την αδιάκοπη, θερμή υποστήριξη της προσπάθειας από τους καθηγητές σε όλη τη διαδρομή. Ευχαριστώ πάντα το Εν Δυνάμει για τις φιλίες που έκανα και κυρίως για τη συμπόρευση μέχρι και την κρίσιμη ώρα των Πανελλαδικών εξετάσεων.  "

18.840 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Μ.Π.
Κλειαμάκης-Κωστής Μιχαήλ (2019)

"Κατά τη διάρκεια της διετούς προετοιμασίας μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει μου προσέφερε όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται ένας μαθητής για να επιτύχει. Θέλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω τον καθέναν από τους καθηγητές μου ξεχωριστά για την πολύτιμη καθοδήγησή τους, χάρη στην οποία κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο μου.      "

18.209 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Καραμπεσίνη Αναστασία (2019)

"Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Εν Δυνάμει, που συνέβαλε, με τους άρτια καταρτισμένους καθηγητές, το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, τα τακτικά και απαιτητικά διαγωνίσματα και το φιλικό κλίμα, στην επίτευξη του στόχου μου και στη μείωση του άγχους μου σε μια ιδιαίτερα πιεστική χρονιά.    "

17.946 ΜΟΡΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Καραλή Βασιλική (2019)

"Σε μια από τις πιο απαιτητικές χρονιές, παρόλο που η πίεση και το άγχος κυριαρχούσαν, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που μας βοήθησαν να περάσει η χρονιά όσο πιο ευχάριστα γίνεται.    "

18.705 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Μ.Π.
Καλύβας Γιάννης (2019)

"Το μεγαλύτερο όφελος που είχα από την εμπειρία μου στο Εν Δυνάμει, πέραν της υψηλού επιπέδου προσφερόμενης γνώσης, θα έλεγα πως είναι η εργατικότητα. Ο μεγάλος όγκος των εργασιών σίγουρα αναθεωρεί τη στάση σου απέναντι στην έννοια αυτή. Το παράδοξο ωστόσο βρίσκεται στο γεγονός πως παρ' όλη την πολλή δουλειά, αυτή γινόταν ευχάριστα, σε κλίμα οικογενειακό και ενίοτε ξεκαρδιστικό!    "

18.018 ΜΟΡΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ε.Μ.Π.
Φύριος Μάνος (2019)

"Ευχαριστώ θερμά το φροντιστήριο Εν Δυνάμει και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου τόσο για την ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν, με το χιούμορ  και την διάθεσή τους για δουλειά σε μία δύσκολη χρονιά, όσο και για τη μεθοδική καθοδήγησή τους προς την επίτευξη του στόχου μου!  Δελδήμου Αθηνά 18048 ΜΟΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ"

18.048 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Δελδήμου Αθηνά (2019)

"Σε μια χρονιά απαιτητική, πιεστική και γεμάτη άγχος, όπως αυτή των Πανελλαδικών εξετάσεων, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει στάθηκε ο πολυτιμότερος αρωγός για την επίτευξη του στόχου μου και την επιτυχή είσοδό μου στη σχολή που πάντα ήθελα. Η άριστη οργάνωση και η μεθοδικότητα του φροντιστηρίου, καθώς και το εξαιρετικά δουλεμένο εκπαιδευτικό υλικό καθιστούν το Εν Δυνάμει την καλύτερη επιλογή για έναν υποψήφιο των Πανελλαδικών εξετάσεων. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω το άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του φροντιστηρίου, που εκτός από τη μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων, φρόντιζε με το χιούμορ, την καθοδήγηση και την υποστήριξη που μας παρείχε, να δημιουργήσει ένα ευχάριστο και οικείο κλίμα μέσα στην τάξη, κλίμα που καθιστούσε το καθημερινό μάθημα στο φροντιστήριο μια από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της χρονιάς που πέρασε.      "

17.726 ΜΟΡΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Γιωτοπούλου Σοφία (2019)

"Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, καθώς και όλους τους συντελεστές του φροντιστηρίου Εν Δυνάμει, που με την οργάνωση, τη μεθοδικότητα και τη σιγουριά που μου παρείχαν, με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου.  "

18.197 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Βάσσου Μαρίνα (2019)

"Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στο φροντιστήριο Εν Δυνάμει και στους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, που με στήριξαν γνωστικά και ψυχολογικά και συνετέλεσαν καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου μου. Οι καταρτισμένοι καθηγητές, τα εξαιρετικά βιβλία του φροντιστηρίου, η εμπέδωση της ύλης με συχνές επαναλήψεις αλλά και η καλλιέργεια της συνέπειας και της πειθαρχίας ήταν αυτά που θεωρώ πως με βοήθησαν να αντέξω τη δύσκολη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.      "

18.863 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Ανδρεαδάκη Μαριάννα (2019)

"Σε μία χρονιά που με δοκίμασε τόσο γνωσιολογικά όσο και ψυχολογικά, το "Εν Δυνάμει" υπήρξε η σημαντικότερη στήριξη και καθοδήγηση. Ως φροντιστήριο είναι αδιαμφισβήτητα απαιτητικό με εντατικά μαθήματα και διαγωνίσματα και για αυτό αποτέλεσε άριστη επιλογή για την εξίσου απαιτητική δοκιμασία των πανελληνίων. Το Εν Δυνάμει προσαρμόζεται σε κάθε μαθητή, τον εντάσσει στο τμήμα που ο ίδιος μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο και στο τέλος τον οδηγεί στο καλύτερο αποτέλεσμα  βάσει των δυνατοτήτων του. Ξεκινώντας τη φοιτητική μου ζωή θέλω να πω ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στους καθηγητές μου, επειδή υπήρξαν υποστηρικτές, καθοδηγητές και και με βοήθησαν να κατακτήσω τον στόχο μου!"

18.498 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Κοψαχείλη Σοφία (2018)

"Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στον στίβο της μαθητικής ζωής και η επιτυχία είναι αναμφίβολα ο συνδυασμός πολλών παραγόντων. Στην επιτυχία αυτή το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» αποτέλεσε για μένα ένα ισχυρό στήριγμα καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Η καθημερινή επαφή και αμέριστη στήριξη έμπειρων καθηγητών, το ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η συνεχής τροφοδοσία διδακτικού υλικού με έμφαση στις λεπτομέρειες, συνέδραμαν στη σωστή προετοιμασία μου για τις εξετάσεις. Ευχαριστώ θερμά τη Διεύθυνση και τους καθηγητές μου και εκτιμώ απεριόριστα τη συμβολή τους στην επίτευξη του στόχου μου."

18.491 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Χρονίδου Ευρυδίκη (2018)

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Εν Δυνάμει για την συμβολή του στην επιτυχία μου. Η υψηλή κατάρτιση των εκπαιδευτικών του, η πολυετής εμπειρία τους, τα τακτικά διαγωνίσματα, οι εκδόσεις του φροντιστηρίου και οι γνώσεις που μου πρόσφερε, απομάκρυναν την οποιαδήποτε ανασφάλειά μου και με οδήγησαν στην εκπλήρωση του ονείρου μου. Το τμήμα της Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών, Έκθεσης αλλά και όλων των υπολοίπων μαθημάτων που διδάσκονται σ’ αυτό είναι, κατά τη δική μου άποψη, αλλά και των υπόλοιπων αποφοίτων, από τα καλύτερα και πιο επαρκή του είδους τους. Όλα αυτά συντέλεσαν σε μεγάλο  βαθμό στο να με κάνουν να αγαπήσω αυτή την προσπάθεια που έκανα και, επίσης, να έχω επιτυχές αποτέλεσμα."

18.536 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
Γρυλλάκης Απόστολος (2018)

"Κατά τη διάρκεια αυτού του κοπιώδους εγχειρήματος και της αγχώδους πορείας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει υπήρξε όχι μόνο αρωγός σε γνωστικό επίπεδο, με τους μεθοδικούς καθηγητές και την αστείρευτη όρεξή τους να μας μεταδώσουν τα απαραίτητα εφόδια για την προετοιμασία και την επιτυχία μας, αλλά και μία ευχάριστη και αγχολυτική διέξοδος από τη μουντή καθημερινότητα της Γ' λυκείου, με το χιούμορ, την υποστήριξη και την οικεία ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι καθηγητές μας. Σας ευχαριστώ για όλα!"

18.808 ΜΟΡΙΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΚΠΑ
Στούμπου Μαρίλη (2018)

"Ευχαριστώ το φροντιστήριο "Εν δυνάμει" που με τη μεθοδικότητα και την άρτια οργάνωσή του αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην υλοποίηση του στόχου μου. Τα τακτικά διαγωνίσματα, το οικείο περιβάλλον και οι επιστημονικά καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί συνέβαλαν τόσο στην κατάλληλη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, όσο και στην καταπολέμηση του άγχους."

18.699 ΜΟΡΙΑ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Τασούλα Γεωργία-Κυριακή (2018)

"Στο Εν Δυνάμει συνάντησα καθηγητές που με όρεξη και ενδιαφέρον με βοήθησαν να καλύψω τα κενά μου και να τελειοποιήσω τις γνώσεις μου πάνω στα εξεταζόμενα μαθήματα. Για τον λόγο αυτό, νιώθω όχι μόνο την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το φροντιστήριο. Με την πολύτιμη βοήθεια και τη στήριξη των μελών του κατάφερα να πετύχω στη σχολή που επιθυμούσα. Σας ευχαριστώ λοιπόν, για όλα και εύχομαι πάντα επιτυχίες."

18.719 ΜΟΡΙΑ
ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ
Καλάης Γιώργος (2018)

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο "Εν δυνάμει" που μου προσέφερε τα αναγκαία εφόδια για την επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιστημονική κατάρτιση των καθηγητών και η συνεχής ψυχολογική στήριξη σε συνδυασμό με το  άρτιο εκπαιδευτικό υλικό συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του στόχου μου."

18.734 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
Λουκίσσα Εύα (2018)

"Στόχος. Εύκολο να το φαντάζεσαι, δύσκολο όμως να το καταφέρεις. Η περίοδος των πανελληνίων είναι δύσκολη όχι μόνο λόγω του διαβάσματος αλλά κυρίως λόγω του άγχους που προκαλεί η ιδέα αυτού. Με λίγα λόγια η κατάσταση στο κεφάλι ενός μαθητή είναι χαοτική. Αυτό το χάος είναι που έβαλε σε τάξη το Εν Δυνάμει και οι καθηγητές-καθοδηγητές του. Όλοι οι άνθρωποι που το στελεχώνουν ήταν εκεί για όλους μας, κάθε στιγμή και μας βοηθούσαν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Δεν είναι όμως, μόνο οι γνώσεις οι οποίες μας έδωσαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, αλλά κυρίως ο τρόπος που μας αγκάλιασαν και μας έκαναν να τους εμπιστευτούμε απόλυτα. Χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, που με δίδαξαν τι πάει να πει σκληρή δουλειά και παράλληλα ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το δύσκολο αγώνα, κατάφερα να κάνω το δικό μου όνειρο πραγματικότητα και τους ευχαριστώ ειλικρινά γι' αυτό!"

18.749 ΜΟΡΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑΣ
Κωστοπούλου Μυρτώ (2018)

"Σκεπτόμενος εκ των υστέρων την προετοιμασία που μου προσέφερε το φροντιστήριο "Εν Δυνάμει" δε νομίζω πως θα μπορούσα να ζητήσω κάτι πιο ολοκληρωμένο. Η μεθοδικότητα και η διεξοδικότητα με την οποία διδασκόταν κάθε κομμάτι της εξεταστέας ύλης, καθώς και η ακριβής επιλογή των ασκήσεων πάνω σε αυτό, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου. Ωστόσο δεν θα μπορούσε να παραληφθεί και η πραγματική προθυμοποίηση των καθηγητών, η οποία υπήρξε εξαιρετικά βοηθητική στην καταπολέμηση του άγχους που αναπόφευκτα προκαλούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. "

18.758 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Σκυλογιάννης Παναγιώτης (2018)

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις ήταν για εμένα η δυσκολότερη δοκιμασία ως μαθήτρια. Στο φροντιστήριο Εν Δυνάμει με την αρωγή, την υποστήριξη και την αγάπη που βίωσα από όλους τους καθηγητές μου, κατάφερα να ξεπεράσω τη δοκιμασία, να πετύχω τους στόχους μου και τα δύο χρόνια φοίτησής μου στο Εν Δυνάμει να γίνουν μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις της μαθητικής πορείας μου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!"

18.959 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ
Σακάτη Άννα (2018)

"Το φροντιστήριο Εν Δυνάμει επιτέλεσε, με σιγουριά, καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο συνδυασμός του καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού και του οικογενειακού κλίματος που προσφέρει το φροντιστήριο μου έδωσε την αναγκαία αυτοπεποίθηση προκειμένου να διατηρήσω την ψυχραιμία μου καθ’ όλη την διάρκεια της πιεστικής αυτής χρονιάς. Η συχνή ανάθεση στοχευμένων εργασιών και η εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι με οδήγησαν στην επίτευξη των στόχων μου. Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και στο φροντιστήριο Εν Δυνάμει."

18.963 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Καρδούτσος Ιωάννης (2018)

"Αναμφίβολα η περίοδος προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της μαθητικής μου ζωής. Ωστόσο, το αναλυτικό υλικό μελέτης, τα τακτικά διαγωνίσματα και φυσικά οι καταρτισμένοι καθηγητές με βοήθησαν να οργανώσω σωστά την προσπάθειά μου. Για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το Εν Δυνάμει για την συνεισφορά του στην επίτευξη του στόχου μου."

19.106 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Ηλιοπούλου-Παπαχρήστου Δάφνη (2018)

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια εξαιρετικά επίπονη διαδικασία για κάθε μαθητή. Ωστόσο, το φροντιστήριο Εν Δυνάμει προωθώντας τη μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό απλοποίησε κατά πολύ την προετοιμασία μου για τις εξετάσεις και με βοήθησε να πετύχω στη σχολή επιλογής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του Εν Δυνάμει για τις γνώσεις που μου μετέδωσαν, αλλά και για την ψυχολογική υποστήριξη που μου προσέφεραν."

19.533 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Νασοπούλου Κλειώ-Μαρία (2018)

"Το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» μου προσέφερε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη των στόχων μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο συνδυασμός των άριστα καταρτισμένων καθηγητών και του φιλικού κλίματος που επικρατεί στην τάξη βοηθά τους μαθητές να εξασφαλίσουν την αριστεία στις εξετάσεις. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους καθηγητές και την διεύθυνση του «Εν Δυνάμει» για την βοήθειά τους και να προτείνω ανεπιφύλαχτα το φροντιστήριο στους μελλοντικούς φοιτητές.  "

18.768 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
Κοιλάκος Χάρης (2017)

" Το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» θεμελίωσε την επίτευξη των στόχων μου προσφέροντάς μου, μέσα από την πληθώρα ασκήσεων αλλά και από τα απαιτητικά διαγωνίσματα, τις αναγκαίες γνώσεις για την επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Oι έμπειροι καθηγητές, το πλούσιο διδακτικό υλικό και η οργάνωση του φροντιστηρίου με εφοδίασαν με την αυτοπεποίθηση πως ο στίβος των Πανελλαδικών θα ολοκληρωνόταν επιτυχώς, όπως κι έγινε!  "

18.776 ΜΟΡΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Καραδημητρίου Έλενα (2017)

"Λίγο πριν την έναρξη της φοιτητικής μου ζωής, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο φροντιστήριο «Εν Δυνάμει». Οι έμπειροι καθηγητές, η απλόχερη βοήθεια και στήριξη, τα αναλυτικά φυλλάδια, τα βιβλία, τα τακτικά διαγωνίσματα, αλλά και το εξίσου σημαντικό για τους υπερφορτισμένους μαθητές ανθρώπινο περιβάλλον, αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα στην επίτευξη των στόχων μου.    "

18.955 ΜΟΡΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Καραδημητρίου Τζώρτζια (2017)

"Το «Εν Δυνάμει» για μένα αποτελεί σταθμό ζωής! Με έμαθε να οπλίζομαι με ψυχραιμία σε στενά χρονικά περιθώρια, να επεξεργάζομαι σε βάθος, να αναρωτιέμαι συστηματικά, να οργανώνω τον χρόνο μου, να δέχομαι την αποτυχία και να εφοδιάζομαι ισχυρότερα για την επιτυχία. Η επιλογή να φοιτήσω στο «Εν Δυνάμει» αποδείχθηκε η πιο σωστή, καθώς το παρεχόμενο εκπαιδευτικό υλικό, ο συχνός έλεγχος της προόδου με επαναληπτικά διαγωνίσματα και ιδιαίτερα η άριστη καθοδήγηση και το ενδιαφέρον των άρτια καταρτισμένων καθηγητών μου έδωσε όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια. Οι καθηγητές μου υπήρξαν συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μου· δημιουργώντας ένα φιλικό και ζεστό κλίμα στην τάξη, με τις ιδανικές αναλογίες χιούμορ και σοβαρότητας, κατάφεραν να ομορφύνουν την αγχωτική καθημερινότητα και να δημιουργήσουν για μένα μια δεύτερη οικογένεια. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στο «Εν Δυνάμει» και που βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου.      "

19.044 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ
Κουρκουνάκης Γιώργος (2017)

"Μετά από μια δύσκολη και κοπιαστική χρονιά ανοίγει ο δρόμος για να ακολουθήσω τις σπουδές και το επάγγελμα που πάντα ήθελα. Σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει». Πιο συγκεκριμένα, οι καθηγητές μου παρείχαν τα απαραίτητα εφόδια τόσο γνωστικά, με τη διδασκαλία τους, όσο και με την συμπαράσταση τους σε αυτή  την απαιτητική χρονιά στην πορεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Πέρα από τους καθηγητές, το μεθοδικό πρόγραμμα και η επιμελημένη οργάνωση του φροντιστηρίου υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες στην επίτευξη του στόχου μου.      "

19.153 ΜΟΡΙΑ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Σπανού Έλενα (2017)

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» κι ιδιαίτερα τους καθηγητές μου, οι οποίοι στη διάρκεια αυτής της απαιτητικής χρονιάς συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο να επιτύχω τον στόχο μου.      "

18.843 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Δρίκου Ρέα (2017)

"Το «Εν Δυνάμει» προσφέρει τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την εμπειρία και την ποιοτική δουλειά που κάθε εξεταζόμενος χρειάζεται για να επιτύχει. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ωστόσο το ευχάριστο και ξεχωριστό μάθημα κάθε καθηγητή αντισταθμίζει αυτή τη δυσκολία και χαρίζει στους μαθητές, πέρα από την κατάλληλη προετοιμασία στο γνωστικό επίπεδο, πολλές ευχάριστες αναμνήσεις! Ευχαριστώ το «Εν Δυνάμει» και τους καθηγητές μου για τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων και των ονείρων μου!      "

18.637 ΜΟΡΙΑ
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑΣ
Τσέλιου Βαλίνα (2017)

"Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη μαθητική ζωή μας και απαιτεί εντατική και οργανωμένη μελέτη καθώς και ψυχολογική υποστήριξη. Στην προσπάθειά μου αυτή το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» με την μεθοδικότητα και την οργάνωσή του αποτέλεσε για μένα εγγύηση επιτυχίας. Ο προγραμματισμός, η συστηματική δουλειά των καθηγητών και της διεύθυνσης, η κατανόηση  για τις μαθησιακές μου ανάγκες με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη γραμματεία του φροντιστηρίου για το αμέριστο ενδιαφέρον της και την ειλικρινή ανθρώπινη προσέγγιση που εκδηλώνει απέναντι σε εμάς τους υποψήφιους. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο στην προσωπική ζωή τους και στο φροντιστήριο ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!    "

18.629 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΣΑΣ
Σγούντζος Δημήτρης (2017)

"Το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» με το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που παρέχει, τα τακτικά διαγωνίσματα και την άριστη οργάνωση αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη του στόχου μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καταξιωμένους καθηγητές μου, οι οποίοι με αγάπη και σκληρή δουλειά με στήριξαν και, παράλληλα  με το συστηματικό διάβασμα, συντέλεσαν στην επιτυχία μου.    "

18.630 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Παυλοπούλου Μαρία (2017)

"Η περίοδος της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις είναι δύσκολη, περισσότερο σε ό,τι αφορά την ψυχολογία των υποψηφίων και τον τρόπο που διαχειρίζονται την αγωνία τους για τα τελικά αποτελέσματα. Στο Φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» πιστεύω ότι δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται και στον γνωστικό αλλά και στον ψυχολογικό τομέα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία όλες τις δυσκολίες που σχετίζονται με τις πανελλαδικές εξετάσεις. Με δεδομένη την άρτια οργάνωσή του, τους καταρτισμένους καθηγητές και το οικείο και φιλικό κλίμα που επικρατεί, συστήνω σε όλους τους σπουδαστές του να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα σπουδών του και είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ το Φροντιστήριο «Εν Δυνάμει»!    "

18.565 ΜΟΡΙΑ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ
Τζαννής Γρηγόρης (2017)

"Ευχαριστώ θερμά το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία μου! Η άριστη οργάνωση, τα απαιτητικά και τακτικά διαγωνίσματα και ιδιαίτερα οι εξαιρετικοί και άκρως καταρτισμένοι καθηγητές διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο τόσο στην πλήρη κάλυψη του γνωστικού αντικειμένου των Πανελλαδικών εξετάσεων, όσο και στη διαμόρφωση κατάλληλης ψυχολογίας και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης που χρειάζεται κάθε υποψήφιος. Έτσι, σε συνδυασμό με την καταβολή προσωπικής προσπάθειας, το «Εν Δυνάμει» εγγυήθηκε για μένα, και εγγυάται σε όλους όσοι το επιλέξουν, σίγουρη επιτυχία!    "

18.732 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ντόνα Δέσποινα (2017)

"Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» και ιδιαίτερα τους εξαιρετικούς καθηγητές μου, οι οποίοι με το χιούμορ, το πάθος για τη δουλειά τους, την πείρα, την αποφασιστικότητα και την αγάπη τους κατάφεραν να ομορφύνουν τη δύσκολη αυτή χρονιά και να με βοηθήσουν να ξεκλειδώσω το μονοπάτι για την επίτευξη των στόχων και την πραγματοποίηση των ονείρων μου!    "

19.161 ΜΟΡΙΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΚΠΑ
Κατσουράνη Ελιάννα (2017)

"Ευχαριστώ το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» για τη στήριξη και τη βοήθειά του στην επίτευξη του στόχου μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ένα φροντιστήριο οργανωμένο και μεθοδικό, με προσωπικό ευχάριστο και καλά καταρτισμένο, που περιορίζει σημαντικά τον παράγοντα του άγχους και εξασφαλίζει την επιτυχία!  "

19.510 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
ΚΟΥΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (2015)

"Το «Εν Δυνάμει» μου πρόσφερε τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία μου στις πανελλήνιες. Η οργάνωση και η μεθοδικότητά του έκαναν σε μεγάλο βαθμό αποτελεσματικότερο το διάβασμά μου, ενώ οι υψηλές απαιτήσεις του με βοήθησαν να εκμεταλλευτώ πλήρως τις δυνατότητες μου. Ευχαριστώ θερμά το φροντιστήριο που συνέβαλε στο να επιτύχω τους στόχους μου.  "

19.243 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (2015)

"Ένα φροντιστήριο που αποδείχθηκε αρκετά απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Οι έμπειροι καθηγητές, η μεθοδικότητα και η οργάνωσή του εφοδιάζουν τον μαθητή τόσο με τις απαραίτητες γνώσεις, όσο και με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Το «Εν Δυνάμει» αποτελεί τον δόμο για τη σίγουρη επιτυχία. ​"

19.444 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ (2015)

"Το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» στάθηκε καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας μου τόσο με την οργάνωσή του όσο και με την άριστη γνώση και εμπειρία των διδασκόντων, οι οποίοι φροντίζουν να καλύπτουν εγκαίρως και σε βάθος την εξεταστέα ύλη, με την μεταδοτικότητα και τη δημιουργικότητα που τους χαρακτηρίζει στο μάθημα.  "

19.186 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2015)

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» για την ουσιαστική βοήθεια που μου πρόσφερε στην πιο απαιτητική και καίρια περίοδο της ζωής μου. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση του φροντιστηρίου, σε συνδυασμό με την αμέριστη συμπαράσταση και πείρα των καθηγητών μου, αποτελέσαν το κλειδί για την επίτευξη του στόχου μου."

19.015 ΜΟΡΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΒΑΡΣΑΜΙΔΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (2015)

"Η μεθοδική και συστηματική εργασία των καθηγητών του φροντιστηρίου Εν Δυνάμει καθώς και η ηθική και ψυχολογική τους υποστήριξη συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία μου στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Τους ευχαριστώ για όλα!  "

19.363 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ
ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (2015)

"Είναι γεγονός ότι στο άκουσμα και μόνο των Πανελληνίων οι περισσότεροι πανικοβάλλονται. Πρόκειται, πράγματι, για μια χρονιά ιδιαίτερα πιεστική και αγχωτική. Το «Εν Δυνάμει» με τη μεθοδικότητα, την άψογη κατάρτιση του προσωπικού, τα συχνά διαγωνίσματα, τη συστηματική ανάθεση εργασιών και, το βασικότερο για μένα, το ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας, μετριάζει το άγχος, βοηθώντας τους μαθητές να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και αισιοδοξία. Έτσι, χωρίς φυσικά να υποβαθμίζεται και η καταβολή ατομικής προσπάθειας από πλευράς των μαθητών, το «Εν Δυνάμει» εγγυάται σίγουρη επιτυχία.  "

19.183 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ (2015)

"Πραγματοποίησα το όνειρο μου! Δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό, δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενη που πραγματοποίησα τον στόχο μου επιλέγοντας την καλύτερη, την πιο μεθοδική και την πιο απαιτητική προετοιμασία στον δρόμο για τις πανελλήνιες. Είμαι περήφανη να νιώθω το Εν Δυνάμει «σπίτι μου». Η διεύθυνση, ο χώρος, το κλίμα, οι καθηγητές -παρά τις άπειρες και δύσκολες ασκήσεις!- διευκόλυναν με κάθε τρόπο την προσπάθεια μου. Μαζί προσπαθήσαμε, μαζί πετύχαμε.  "

19.097 ΜΟΡΙΑ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ
ΦΙΛΙΠΠΑ ΔΑΦΝΗ (2015)

"Το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» δεν θα μπορούσε να μας προετοιμάσει καλύτερα για τις Πανελλήνιες. Οι καθηγητές, τα τακτικά διαγωνίσματα, τα επιπλέον τεστάκια και μαθήματα, οι ασκήσεις και οι μεθοδολογίες, τα καλογραμμένα φυλλάδια και η άψογη οργάνωση συνέβαλλαν στο αποτελεσματικό διάβασμα και στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης για την αποφυγή του φόβου της αποτυχίας. Ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για τη βοήθεια!"

19.565 ΜΟΡΙΑ
ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΦΑΝΤΟΥ (2014)

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το «Εν Δυνάμει» και τους καθηγητές μου, που με την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν στην επιτυχία μου. Το συστηματικό πρόγραμμα του φροντιστηρίου, με τις ασκήσεις και τα διαγωνίσματα, καθώς και η άριστη συνεργασία καθηγητών και μαθητών σ' ένα ευχάριστο κλίμα συντέλεσαν καθοριστικά στην απόκτηση ενός υψηλού επιπέδου γνώσεων και στην τόνωση του ηθικού μου για τις εξετάσεις. Η περσινή χρονιά αποτέλεσε ορόσημο στη ζωή μου!"

19.531 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΕΜΠ
ΕΛΕΑΝΑ ΒΑΛΗ (2014)

"Το «Εν Δυνάμει» είναι ένα μεθοδικό και πολύ αποτελεσματικό φροντιστήριο. Οι πολλές επιτυχίες του οφείλονται στους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς του, στην πρωτότυπη και ουσιαστική μετάδοση των γνώσεων, στην άριστη μεθοδολογία, στην άρτια οργάνωση και στον έγκαιρο προγραμματισμό της διδακτικής ύλης και στην άψογη σχέση μαθητών και διδακτικού προσωπικού. Προσωπικά πιστεύω ότι το φροντιστήριο συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία μου και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους διεκδικούν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση."

19.530 ΜΟΡΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΕΜΠ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (2014)

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν τη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική πρόκληση στη μαθητική ζωή. Ευχαριστώ, λοιπόν, το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» για την υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις εξετάσεις αυτές, καθώς η έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών μου ενίσχυσε την προσωπική μου προσπάθεια και αφοσίωση στην επίτευξη του στόχου μου, καθορίζοντας την επιτυχία μου."

19.284 ΜΟΡΙΑ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ (2014)

"Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο «Εν Δυνάμει» για την ολοκληρωμένη εκπαιδευτική φροντίδα και την αποτελεσματική και υπεύθυνη μέθοδο παροχής γνώσεων, που σε συνδυασμό με την αξιόπιστη συμβουλευτική και την αμέριστη συμπαράσταση για την συνέχιση του αγώνα, είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία μου!"

19.248 ΜΟΡΙΑ
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
ΘΑΛΕΙΑ ΚΩΛΕΤΣΗ (2014)

"Ένα φροντιστήριο αρκετά απαιτητικό, αλλά προσαρμοσμένο στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Το «Εν Δυνάμει» αποτέλεσε για μένα ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην επιτυχία της 1ης μου επιλογής.  "

19.187 ΜΟΡΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (2014)

"Το «Εν Δυνάμει» είναι εμπειρία! Ανακαλύπτεις τις δεξιότητές σου, μαθαίνεις να πειθαρχείς, να συνεργάζεσαι, να αγωνίζεσαι για την κατάκτηση των στόχων σου. Το κλίμα της τάξης λειτουργεί σχεδόν ψυχοθεραπευτικά και αποφορτίζει τον μαθητή, ειδικά σε ό,τι αφορά το άγχος των εξετάσεων. Τα συχνά και απαιτητικά διαγωνίσματα παρέχουν στον μαθητή εξοικείωση και σιγουριά για την κατάκτηση της επιτυχίας. Οργανωμένο φροντιστήριο, πάντα ευγενική και εξυπηρετική γραμματεία, άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, υποστηρικτές και συνοδοιπόροι στο ταξίδι της γνώσης. Ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!"

19.174 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΓΟΥΤΖΟΥ (2014)

"Το «Εν Δυνάμει» με τη μεθοδικότητά του παρέχει στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα. Επί δύο χρόνια συνεργάστηκα με άψογους επαγγελματίες, αλλά συνάμα και με υπέροχους ανθρώπους, που με τη δουλειά τους και το χαμόγελό τους έκαναν τη δύσκολη αυτή διαδρομή ένα δημιουργικό ταξίδι με μοναδικό προορισμό την επιτυχία."

19.212 ΜΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΣΙΑ (2014)

"Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία που χρήζει εντατικής και οργανωμένης μελέτης. Σημαντικοί υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια υπήρξαν για μένα οι καθηγητές του φροντιστηρίου «Εν Δυνάμει», οι οποίοι με χρήσιμες συμβουλές, οργανωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας και μεθοδικότητα προσάρμοσαν την ύλη στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Πιο σπουδαία, όμως, ήταν η ψυχολογική υποστήριξη που προσέφεραν, η κατανόηση και η προθυμία τους να κατευθύνουν ανά πάσα στιγμή τον εν δυνάμει φοιτητή, οδηγώντας τον έτσι σταθερά στην πολυπόθητη επιτυχία."

19.476 ΜΟΡΙΑ
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΪΛΑΡΗ (2013)